

## **CLEMENTS BELL SCHEDULE**



1 <sup>st</sup> Period	7:30AM – 8:20 AM (Morning pledges)	(50 mins.)
2 <sup>nd</sup> Period	8:25AM – 9:15AM	(50 mins.)
3 <sup>rd</sup> Period	9:20AM – 10:10AM (3 minute announcements/attendance)	(50 mins)
4 <sup>th</sup> Period	10:15AM - 11:05AM	(50 mins.)
<b>Power Lunch</b>	Advisory	Clubs
5 <sup>th</sup> Period	<u>"A"/1<sup>st</sup> Lunch</u> 11:05AM – 11:55AM	(50 mins.)
	Class 12:00PM – 12:55PM	(55 mins.)
	Class 11:10AM – 12:05PM	(55 mins.)
	<u>"B"/2<sup>nd</sup> Lunch</u> 12:05PM – 12:55PM	(50 mins.)
6 <sup>th</sup> Period	1:00PM - 1:50PM	(50 mins.)
7 <sup>th</sup> Period	1:55PM - 2:45PM	(50 mins.)

"A"/1ST LUNCH		<b>"B"/2ND LUNCH</b>	
Art	Student Leadership	Ag/Welding	Band, Choir, Orchestra
English	Prof Comm/Debate	Athletics	Business/CTE
Journalism	5 <sup>th</sup> Period Tech Ed Center	World Languages	Theatre, Dance
Math	Comp Sci	Social Studies	Health Science
		O-Lab	Science
If you have 5 <sup>th</sup> period in these locations. Go to lunch first and then to class.		If you have 5 <sup>th</sup> period in these locations. Go to 5 <sup>th</sup> period class first and then to lunch.	

"The official attendance taking time (per the State of Texas) for Clements High School is 10:00AM each school day. Students are expected to be in class each day that each class periods meets."